Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üvegfestés kreatív hobbi képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Üvegfestés kreatív hobbi - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Üvegfestés kreatív hobbi
Keresés
Találatok száma - 9 db
A Tiffany lámpákról

A Tiffany lámpákról

Ez az oldal azért jött létre, hogy a Tiffany-lámpák csodálatos és változatos világát bemutassa. A Tiffany-lámpákat kiváló tulajdonsága, hogy mindenféle stílussal remekül kombinálható, mivel kiemeli az adott stílus jellegzetességeit. A legigényesebb művészi szintet is könnyedén elérik, ezért kiváló lakberendezési tárgyak.

Az üvegfestés művészete

Az üvegfestés művészete

Gyermekkorom óta vonzott a képzőművészet, a dolgok megformálása, az anyagok megismerése. Először az üvegfestésnél tapasztaltam meg azt az érzést, amire az ember szívből mondja: Igen! Ez én vagyok! Amikor rátaláltam az üvegre, a különleges festékekre, akkor éreztem igazán a készülő csodát, a belőlem megszületőt.

Az üvegfestésről

Az üvegfestésről

Miért jó az üvegfestés? Mert pihentet, mint minden más hobbi. Változatosságot nyújt az egész napos munka, tanulás után. Az ember kiélheti alkotási vágyát, és még spórolhat is. Olcsó, személyes és szép meglepetés. Hogy néz ki egy üvegkép? Azzal a módszerrel, amelyet a következőkben ajánlani fogunk olyan képet festhetünk, amely hasonlít a főleg templomokban látható ólomüveg képekhez. A formák puzzleszerű, színes darabokból állnak össze.

Festés matricafestékkel - Minták, sablonok

Festés matricafestékkel - Minták, sablonok

Festés matricafestékkel - Könnyen és gyorsan elsajátítható - ecset használata nélküli - festési technika. Fóliára készített minták, az üvegfestés egyszerűbb változata. Az oldalon több száz minta és sablon közül válogathat a kedves látogató

Királyné Michel Szilvia üvegfestő

Királyné Michel Szilvia üvegfestő

Királyné Michel Szilvia üvegfestő oldala. Különleges ajándék különleges alkalomra, karácsonyra. Üvegfestéssel készült, egyedi faliképek, faliórák. Vállalom ablakok és ajtók üvegbetétjeinek megfestését, egyedi elképzelését megvalósítom.

Matricás üvegfestés

Matricás üvegfestés

Lehúzható üvegfestés, avagy matricafestés: Az üvegfestés használata igen egyszerű, az elkészült képeket többször is áthelyezhetjük bármilyen felületre. Alapvető tudnivalók az üvegfestésről. A technika lépésről-lépésre képekben.

Takács Bernadett Díszműüvegező

Takács Bernadett Díszműüvegező

Minden üvegem egy darabka életöröm, egy falatnyi táplálék, egy szelete a szépségnek, egy morzsája az erőnek, egy csepp a nedvek gyönyöreiből, egy rész az egész varázslatából- egy töredéke a világot átölelő szeretetnek. Ahogy a nap életre kelti az üveget, abban megismétlődik a teremtés csodája. A fény átjárja az üveget, az pedig bőkezű eleganciával szórja elénk a varázslatot. Az olcsó tömegcikkek világában az egyedi művészi alkotások eszünkbe juttatják, hogy különleges és soha meg nem ismételhető emberek vagyunk.

Üvegfestés - wikipédia

Üvegfestés - wikipédia

Az üvegfestés alapvető technikái (olvasztás, formázás, színezés) az ókori Egyiptomban ismertek voltak. Az egyiptomiak még nem ismerték az átlátszó üveget, mert a megolvasztott homok többnyire színes, és a színeket ásványok, fémoxidok hozzáadásával lehet változtani. Az üveg kezdeti felhasználása tárolás volt: főleg balzsamtartó edényeket készítettek belőle. Emellett az üveget más anyagokkal is kombinálták. A késő antik kor jellemző dísztárgya volt az aranyfóliás üvegamulett.

Üvegmatrica minták

Üvegmatrica minták

Üdvözöllek az üvegmatrica sablonokat, kifestőket tartalmazó oldalamon. A honlapon kategóriánként rengeteg mintát találsz. Kellemes időtöltést kívánok!!! Az oldalon található minták felhasználhatók üvegmatrica sablonnak, valamint színezőnek, kifestőnek.

Tuti menü