Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szappankészítés képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Szappankészítés - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Szappankészítés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Creativiky

Creativiky

A Magyar Szappankészítők Egyesületét lelkes házi szappankészítők, és a magyarországon szappankészítést tanító iskola oktatói hívták életre. A házi szappankészítést meg lehet tanulni, az így készült termékek versenyképes kozmetikumok, a gyártás körüli bürokrácia nagyon nehezen átlátható, a vállalkozást indító nők helyzete nehéz. Ezekben segít az egyesület: ha el szeretnél indulni, segítünk beszerezni a szükséges tudást, ha már elindultál, akkor kapsz egy elkötelezett támogató bázist, ha megakadtál, akkor biztosan lesz valaki, aki segíteni tud.

Házi manufaktúra

Házi manufaktúra

Kézzel készített natúrkozmetikumok és szappanok kiváló minőségű alapanyagokból. A szappanokat hideg eljárással készítem. A kozmetikumok saját, kipróbált recept alapján készülnek, nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, elkészítésükhöz csak természetes színezékeket (a felhasznált növényi anyagok színe), -illatanyagokat (100%-os, hígítatlan, gyógyszerkönyvi minőségű illóolajok) és -tartósítószereket (Rokonsal, alkohol) használok.

Illatos Szappan

Illatos Szappan

Minden szappankészítéssel kacérkodó figyelmébe: feltettem az eddig elkészített szappanjaim receptjét a blogomba. Minden kérdésre szívesen válaszolok, és minden tanácsot szívesen fogadok. Ugyanitt megtalálhatók még az általam folyamatosan bővített szappankészítéshez szükséges ismeretek is.

Soap Making Essentials (angol)

Soap Making Essentials (angol)

Ez az angol nyelvű oldal bevezet minket lépésről-lépésre a szappankészítés varázslatos világába. Képekben és videókon bemutatja a különböző szappankészítési eljárásokat, amelyek alapján az oldalon található receptekből mi is elkészíthetjük szappanunkat.

Szappan készítés otthon

Szappan készítés otthon

A szappankészítés egyre népszerűbb eljárás, mert régi, vagy új szappanokból egyedi szép szappanokat készíthetünk, akár ajándéknak is megállja a helyét. A technika nagyon könnyen elsajátítható, csak türelem kell hozzá, no meg fantázia.

Szappankészítés házilag

Szappankészítés házilag

Az otthon készített szappanok előnye, hogy olyanra csinálod, ahogyan te szeretnéd, azt raksz bele, amit akarsz, nem fog tartalmazni semmiféle szintetikus, káros, rákkeltő anyagot, kőolaj származékot (parabéneket) mint a tusfürdők.

Tiszta Szívvel Műhely - Szappanlap

Tiszta Szívvel Műhely - Szappanlap

Egy ideje nagy részétJordániában töltő, magyar származású zenetanár, arab nevén Omar Anyu legfőbb hobbiját, a Közel- Keleten többezer éves múltra visszatekintő szappankészítést bemutató oldal. Nem csupán a Műhelyében (Tiszta Szívvel Műhely) készülő szappanokat tekinthetjük meg itt, hanem rengeteg szappannal, fürdőkultúrával és szépségápolással kapcsolatos információról olvashatunk érdekes és humoros cikkeket, találhatunk házikence recepteket, aki pedig kedvet kap, az el is sajátíthatja a szappanok készítésének művészetét az oldalon lévő minitanfolyam segítségével. A fotók pedig egyenesen lenyűgözőek! Nézd meg!

Tuti menü