Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szalvétatechnika, Decoupage képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Szalvétatechnika, Decoupage - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Szalvétatechnika, Decoupage
Keresés
Találatok száma - 10 db
350-féle decoupage szalvéta

350-féle decoupage szalvéta

Kreatív hobby, játék, ajándék webáruház. Itt található az ország egyik legnagyobb decoupage szalvéta és natúr fadoboz kínálata. Ezeken kívül festékek, ragasztók, lakkok, gyöngyök, ékszeralkatrészek, valamint a legnépszerűbb hobbitechnikák alapanyagai. Óvodák, iskolák, kézűves táborok és foglalkozások részére 10% árengedményt adunk! Ha valamit nem talál meg a választékunkból, írja meg az igényét és mi néhány napon belül árajánlatot küldünk az adott termékre. Nézze meg a saját készítésű és egyéb ajándéktárgyainkat is!

A szalvétatechnika alapjai - videóval

A szalvétatechnika alapjai - videóval

Webáruházunkban videós segítséget nyújtunk a szalvétatechnika alapjainak elsajátításához. Ezenkívül előre összeállított kezdőcsomagokat is találsz, melyekben minden szükséges kellék benne van, hogy elkészíthesd első alkotásodat a szalvétatechnika segítségével. Ha már belejöttél, rengeteg szalvétából válogathatsz a további alkotások megvalósításához.

Decoupage - Wikipédia

Decoupage - Wikipédia

A decoupage (szalvétatechnika) egy olyan kreatív technika, aminek segítségével tetszőleges felületet díszíthetünk színes mintákkal, szalvétából kivágott motívumokkal stb. Ez az egyik legkedveltebb kreatív hobbi technika, mert könnyen elkészíthető, nem igényel különösebb kézügyességet, szinte minden felületre (fa, papír, cserép, textil, gipsz, üveg, hungarocell stb.) alkalmazható.

Decoupage minden felületre

Decoupage minden felületre

Decoupage minden felületre - A szalvétatechnika segítségével egyszerűen és gyorsan varázsolhatjuk újjá régi lámpánkat, készíthetünk képeket, s felújíthatjuk vászon táskáinkat vagy ruháinkat. Szalvétatechnika segítségével szinte bármilyen felületet díszíthetünk: fát, hungarocellt, agyagot, viaszt vagy textilt.

Judit Kreatív Decoupage

Judit Kreatív Decoupage

Minden, ami kreatív hobbi és kézműves alkotás Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy alkotásaimat ezentúl ne csak szűk családi és baráti körömmel, valamint Facebook oldalamon lévő ismerőseimmel, hanem tágabb körben oszthassam meg. Ki-ki ötleteket meríthet alkotásaimból ajándékozáshoz, lakásdíszítéshez és saját maga is készíthet hasonló tárgyakat vagy akár tőlem is megrendelheti azokat.

Kreatív ötletek tárháza - decoupage

Kreatív ötletek tárháza - decoupage

Kreatív ötletek tárháza - A decoupage, másnéven szalvétatechnika olyan hobbi, mely során egyszerűen készíthetsz látványos tárgyakat, legyen az lakberendezési tárgy, vagy ajándék. Válogass kedvedre a weboldalon található leírásokból.

Praktikák

Praktikák

Az oldalon található decoupage praktikák: Fémre hogyan?, Krétázás, Gipszöntés, Alapfelszerelés, Repesztö-köztes, Repesztö-felül, Antikolok, Porcelánra, kerámiára, Metál festékek, 3 D, Megmentö akció.

Szalvétatechnika - képekkel

Szalvétatechnika - képekkel

Oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy minden, alkotásra vágyó, de ötletek hiányában szenvedőknek segítséget tudjunk nyújtani abban, hogy kiélhessék a kreativitásukat. Saját magunk által készített tárgyakkal otthonosabbá tehetjük környezetünket, otthonunkat, valamint ismerőseinknek, barátainknak kedveskedhetünk a saját magunk által készített ajándékokkal, egy-egy jelesebb napon.

Szalvétatechnika, avagy a decoupage titkai

Szalvétatechnika, avagy a decoupage titkai

A decoupage technika segítségével egy csapásra egyedivé varázsolhatjuk otthonunkat: csak olló, ragasztó, néhány szalvéta és egy cseppnyi kreativitás kérdése az egész, s régi tárgyaink új ruhában tündökölhetnek.

Hirdetés
Textil-decoupage

Textil-decoupage

A textil-decoupage, a decoupage-technika természetesen textilre is alkalmazható. A deco-tex segítségével egyedi terítőket, textilszalvétákat, kötényeket vagy akár saját tervezésű pólókat is készíthetünk.

Tuti menü