Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Papírra varrás képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Papírra varrás - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Papírra varrás
Keresés
Találatok száma - 4 db
18 pontban a papírra varrásról

18 pontban a papírra varrásról

18 pontban a papírra varrásról: az oldal összefoglalja a papírra varrás technikájának fontosabb lépéseit, információkat és ötleteket ad. Kellemes tervezgetést és precíz varrogatást kívánok.

Hogy is megy a papírra varrás...

Hogy is megy a papírra varrás...

A papírra varrás japán technika, melynek lényege, hogy a papírral együtt, a felrajzolt vonalak mentén nagyon pontosan lehet a vonalakat varrni. Akik jobban értenek hozzá azt mondják, hogy ez haladóknak ajánlott, de szerintem épp a kezdőknek jó, mert nem igényel pontosságot az anyagok kivágásánál, csak az a lényeg, hogy a kívánt rajznál a folt nagyobb legyen a varrásráhagyásokkal. Ami fölösleges, majd levágjuk.

Papíron varrás tutorial

Papíron varrás tutorial

Szeretem a kézművességet. Hímzések, horgolás, kötés, foltvarrás...ami jön. Papíron varrás tutorial: Az oldal képekben mutatja be a papíron varrás technikáját lépésről-lépésre. Kellemes időtöltést kívánok!

Papirra varrás - Körmi oldala

Papirra varrás - Körmi oldala

Ez az oldal a papírra varrás technikáját mutatja be lépésről-lépésre fotókkal megtűzdelve. Engem nagyon elvarázsolt ez a technika, nagyon szeretem varrni, s rengeteg lehetőséget látok még benne.

Tuti menü