Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kreatív hobbi boltok képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Kreatív hobbi boltok - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Kreatív hobbi boltok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Apró ötletek - kreatív hobby bolt

Apró ötletek - kreatív hobby bolt

Kreatív hobbi webáruházunkban sokféle hobby és dekorációs kellék közül válogathatsz. Szalvétatechnikához szalvéták, ragasztók, akril festékek, díszíthető fatárgyak ( pl.: fadobozok ), üvegfestéshez matricafestékek, üvegfestékek, üvegtárgyak, hogy csak néhány dolgot említsek. De ami a legfontosabb, 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk termékeinkre!

Hangya - kézimunka és kreatív hobbi bolt Budapesten.

Hangya - kézimunka és kreatív hobbi bolt Budapesten.

A mi kis boltunkat 2005. december 5.-én nyitottuk meg és 2013. januárjában új helyre költözünk hagyományosan nagy választékkal. Vásárlóink visszajelzései alapján talán elmondhatjuk, hogy sikerült barátságos környezetet kialakítani azért, hogy már az alkotás előtti bevásárlás is kellemesen teljen. Boltunkban, vendégkönyvünkben vagy az info@hangyahobbi.hu e-mail címünkön várunk minden kézimunkával és kreatív hobbi technikával kapcsolatban kíváncsiskodót aki: - ügyes - ügyetlen - kezdő - haladó - bizonytalan - magabiztos és szeretné saját elképzeléseit megvalósítani ajándékozásban, munkahelye vagy lakása díszítésében.

KreativDiszkont WebÁruház  - Kreatív hobby diszkont

KreativDiszkont WebÁruház - Kreatív hobby diszkont

Több ezer kreatív hobby termék egy helyen, szalvétatechnika, üvegfestés, kreatív technikákhoz alapanyagok, gyöngyfűzés,- bizsu, könyv, arcfesték, agyag, gyurma, faáru, festék.. Cégünk 2003 óta foglalkozik kreatív hobby termékek forgalmazásával. Nagyon sok tapasztalatunk van a hobby anyagok ismeretében, használatában. KreativDiszkont WebÁruházunk 2009 óta üzemel, melyben több ezer megrendelést teljesítettünk már. Köszönjük a bizalmat, igyekszünk munkánkkal továbbra is megszolgálni azt.

kreativpartner webáruház

kreativpartner webáruház

Kreativpartner webáruház és hobby bolt. Minőségi és kipróbált kreaítv hobby alapanyagok, kreatív ötletek alkalmak és technikák szerint. Jelentkezési lehetőség kézműves tanfolyamokra, dekpázs oktatásra. Törzsvásárlói és csomag kedvezmények. Webáruházunkban megtalálhatóak a következő termékek: díszíthető fa, üveg, polisztirol, textil alapanyagok, festékek, színezékek, paszták, stencilek, POSCA tollak, FIMO gyurmák, kreatív hobby eszközök, gyöngyök, ékszer alapaok, szerelékek, csillám tetoválás sablonok, ragasztók stb.

kreativpitypang hobby bolt

kreativpitypang hobby bolt

A kreativpitypang hobbi és kézműves bolt kreatív hobby alapanyagok forgalmazásával, kézzel készíthető ajándékok készítésével és kézműves foglalkozások tartásával is foglalkozik. Műhelyünkben rendszeresen tartunk oktatásokat és kipróbálhatóak olyan érdekes kreatív technikák mint a pirográf, a gyöngyfűzés, a díszítő festés, transzferálás vagy a dekupázs. Alapanyagaink megvásárolhatóak a boltban vagy webáruházunkon keresztül. Kézzel készített ajándék ötleteink bármilyen alkalomra és különböző kreatív technikákkal készülnek.

Kreativwebshop

Kreativwebshop

Új webáruházunkban csak és kizárólag európai gyártók kiváló minőségű kreatív és hobbi termékeit (arcfestés, rajzolás, festés, gyurmázás, papírmasé készítés, scrapbooking technikához alapanyagok, dekorációs papírok), valamint matricákat, szobadekorációkat és író-, valamint irodaszerek széles választékát kínáljuk felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Beszállítóink körét és az általunk forgalmazott termékeket folyamatosan bővítjük. Most minden hírlevelünkre feliratkozó kedves látogatónk ajándékot kap!

MaxArt Művészellátó

MaxArt Művészellátó

A Maxart Művészellátó webáruházábnan és debreceni boltjában is mindent megtalálsz, ami a kreativitásodnak teret ad és kiteljesíti azt. Megtalálhatod nálunk a hobby retuspisztolyt a hozzá tartozó festékkel, goya festék. akrill festékek széles palettája, ragasztókat, hobby festéket, díszítő elemeket, hobby mintás fotóskartonokat, fóliákat. Így ha bármit kitalálsz a megvalósításhoz itt biztos megtalálod a megfelelő eszközt. A MaxArt Művészellátó nagyszerű szintere, annak, hogy megvalósítsd önmagad. Agyagot is tudsz tőlünk vásárolni a modellezéshez például. Látogasd meg webshopunkat.

Scrapbook, scrapbook album, kreatív hobby

Scrapbook, scrapbook album, kreatív hobby

Scrapbook, scrapbook album, kreatív hobby, scrapbook tanfolyamok. A scrapbook egy olyan kreatív hobbi, ahol számtalan kézműves technikát, anyagot ötvözhetsz, de közben egyetlen cél lebeg a szemünk előtt. Megörökíteni egy eseményt, egy érzést, egy pillanatot az életünkből, vagy kronológiai sorrendben a mindennapjainkat. Az, hogy ehhez milyen eszközöket, technikákat vagy alapanyagokat használunk fel, az teljesen az alkotó lelkületétől függ. A Scrapbookozás előnyei Azon túl, hogy a legszebb örökséget adod a családodnak, létezik még a kreatív albumkészítésnek jónéhány jótékony hatása. A scrapbookozás garantáltan kikapcsol. Kiszakadhatsz az alkotás idejére a mókuskerékből. Nagybetűsen ALKOTNI csak úgy lehet, ha átengeded magad neki, és hagyod, hogy elragadjanak újra az emlékek, élmények. Esti buta tévézés helyett a legjobb alternatíva.

Tuti menü