Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kötés, Horgolás kreatív hobbi képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Kötés, Horgolás kreatív hobbi - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Kötés, Horgolás kreatív hobbi
Keresés
Találatok száma - 6 db
BabaErka a természetes fonalak webáruháza

BabaErka a természetes fonalak webáruháza

A Babaerka fonalkuckó webáruházban természetes alapanyagokból készült fonalak széles választékban kaphatóak. Így a kínálatban megtalálhatók a gyapjú, pamut, selyem, alpaka, len és mohair fonalak többféle színben. Az ebből kötött, vagy horgolt holmikat nagyon kényelmes viselni és megfelelő ápolás mellett hosszú ideig megőrzik a formájukat. Ezek a fonalak mosógépben moshatóak. Ha megjött a kötéshez a kedved, nézz szét webáruházunkban. A kötéshez és horgoláshoz a fonalak mellett a szükséges egyéb elemeket is megtalálja, mint kötőtű és horgolótű, mindezek több méretben.

Fonalshop webáruház

Fonalshop webáruház

Kötőfonalak, horgoló cérnák és kellékek online értékesítése, beépített keresővel a fonalhossz, a tűméret és az alapanyag megadásával több árkategóriában választhatja ki a színben Önnek legmegfelelőbb alapanyagot. Szeretnénk, ha a kézimunkázók megismerhetnének olyan különleges fonalakat, mind alapanyagokban, mind színekben, amelyeket a bolttulajdonosok különböző korlátaik miatt nem tudnak raktárkészleten tartani. Sok fonalból, színből raktároztunk, egyes típusok esetében 'Rendelésre!' felirattal láttuk el a fonalakat, színárnyalatokat, megmutatva Önöknek valamennyi lehetőséget. A külön kategóriában szereplő természetes alapanyagú fonalakkal igyekszünk eleget tenni azon vásárlói igényeknek is, melyek a tiszta növényi, illetve állati alapanyagokat igénylik ruhadarabjaik elkészítéséhez. Nézelődjenek, kersgéljenek bátran akár magyar vagy külföldi mintákhoz alapanyagot, mi pedig igyekszünk rendeléseiket a legrövidebb időn belül teljesíteni!

Horgolás lap

Horgolás lap

Hát csak megszületik ennek a lapnak az átdolgozása, egységesítése is.. Igyekszem egyre több ujdonságot felrakni. Nem akarom magam ismételni ezért az elérhetőségeket itt külön már nem emelem ki, hiszen azokat a Kötés és Fő oldalon megtaláljátok.

Horgoláspálcák jelek és rajzok

Horgoláspálcák jelek és rajzok

Horgoláspálcák jelek és rajzok képekben jelekkel, szöveges megnevezéssel. A legtöbb horgolt ruhadarabhoz elegendő ismernünk a láncszem, rövidpálca, egyráhajtásos pálca és a kétráhajtásos pálca készítésének módját. E pár szem, illetve pálcaféleség kombinációival szinte bármilyen ruhadarab elkészíthető és végtelen számú minta tervezhető.

Kézimunkasuli

Kézimunkasuli

Gratulálok döntésedhez, hogy a mai rohanó világban a szabadidő eltöltésének ezt a kellemes, és egyben hasznos, kreatív formáját választottad. Legyen ez a hely Számodra is a béke szigete, egy találkozóhely a Hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel. Lépj be a kézimunka világába, tanulj és taníts, oszd meg tudásodat és tapasztalatodat a többiekkel. Ha még nem tudsz kötni és horgolni, nem baj, csatlakozz hozzánk, és könnyedén megtanulhatod! Ha már profi kézimunkázó vagy, akár itt tanultad, akár másutt, ragadd meg a lehetőséget, és tedd kedvenc tevékenységedet az internet segítségével még szórakoztatóbbá a Magad és mások számára.

Hirdetés
Kötés - horgolás mintákkal

Kötés - horgolás mintákkal

Kötés - horgolás modellek és elkészítési leírásuk. Találhatunk a leírások között női pulóvereket különböző mintákkal, mélyen kivágott ezüstszálas estélyi blúzt, kánikula blúz mintákat.. és ez csak pár az oldalon szereplő leírások közül...

Tuti menü