Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kötés, Horgolás kreatív hobbi képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Kötés, Horgolás kreatív hobbi - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Kötés, Horgolás kreatív hobbi
Keresés
Találatok száma - 9 db
BabaErka a természetes fonalak webáruháza

BabaErka a természetes fonalak webáruháza

A Babaerka fonalkuckó webáruházban természetes alapanyagokból készült fonalak széles választékban kaphatóak. Így a kínálatban megtalálhatók a gyapjú, pamut, selyem, alpaka, len és mohair fonalak többféle színben. Az ebből kötött, vagy horgolt holmikat nagyon kényelmes viselni és megfelelő ápolás mellett hosszú ideig megőrzik a formájukat. Ezek a fonalak mosógépben moshatóak. Ha megjött a kötéshez a kedved, nézz szét webáruházunkban. A kötéshez és horgoláshoz a fonalak mellett a szükséges egyéb elemeket is megtalálja, mint kötőtű és horgolótű, mindezek több méretben.

Fonalshop webáruház

Fonalshop webáruház

Kötőfonalak, horgoló cérnák és kellékek online értékesítése, beépített keresővel a fonalhossz, a tűméret és az alapanyag megadásával több árkategóriában választhatja ki a színben Önnek legmegfelelőbb alapanyagot. Szeretnénk, ha a kézimunkázók megismerhetnének olyan különleges fonalakat, mind alapanyagokban, mind színekben, amelyeket a bolttulajdonosok különböző korlátaik miatt nem tudnak raktárkészleten tartani. Sok fonalból, színből raktároztunk, egyes típusok esetében 'Rendelésre!' felirattal láttuk el a fonalakat, színárnyalatokat, megmutatva Önöknek valamennyi lehetőséget. A külön kategóriában szereplő természetes alapanyagú fonalakkal igyekszünk eleget tenni azon vásárlói igényeknek is, melyek a tiszta növényi, illetve állati alapanyagokat igénylik ruhadarabjaik elkészítéséhez. Nézelődjenek, kersgéljenek bátran akár magyar vagy külföldi mintákhoz alapanyagot, mi pedig igyekszünk rendeléseiket a legrövidebb időn belül teljesíteni!

Horgolás lap

Horgolás lap

Hát csak megszületik ennek a lapnak az átdolgozása, egységesítése is.. Igyekszem egyre több ujdonságot felrakni. Nem akarom magam ismételni ezért az elérhetőségeket itt külön már nem emelem ki, hiszen azokat a Kötés és Fő oldalon megtaláljátok.

Horgoláspálcák jelek és rajzok

Horgoláspálcák jelek és rajzok

Horgoláspálcák jelek és rajzok képekben jelekkel, szöveges megnevezéssel. A legtöbb horgolt ruhadarabhoz elegendő ismernünk a láncszem, rövidpálca, egyráhajtásos pálca és a kétráhajtásos pálca készítésének módját. E pár szem, illetve pálcaféleség kombinációival szinte bármilyen ruhadarab elkészíthető és végtelen számú minta tervezhető.

Kézimunkasuli

Kézimunkasuli

Gratulálok döntésedhez, hogy a mai rohanó világban a szabadidő eltöltésének ezt a kellemes, és egyben hasznos, kreatív formáját választottad. Legyen ez a hely Számodra is a béke szigete, egy találkozóhely a Hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel. Lépj be a kézimunka világába, tanulj és taníts, oszd meg tudásodat és tapasztalatodat a többiekkel. Ha még nem tudsz kötni és horgolni, nem baj, csatlakozz hozzánk, és könnyedén megtanulhatod! Ha már profi kézimunkázó vagy, akár itt tanultad, akár másutt, ragadd meg a lehetőséget, és tedd kedvenc tevékenységedet az internet segítségével még szórakoztatóbbá a Magad és mások számára.

Kötés - Horgolás

Kötés - Horgolás

Örömmel üdvözöllek honlapomon. Remélem sok érdekességet újdonságot találsz! Akik már régen látogatják az oldalt azoknak örömhírem van: a kötésminták leírásai elkészültek és itt megtekinthetőek. Kötéstechnika oldalon Videókat talász Judytól, hogyan szedd fel a szemek, hogyan köss: sima, fordított szemeket. Remélem mindenkinek segítségére lesz aki most kezdi a kötést. Az elméleti tudnivalókhoz, technikai oldalakhoz a továbbiakaban igyekszem egyéb képtáranyagokat is gyűjteni. Ezek között gyakran találsz majd idegen nyelvűeket, de ebben az esetben általában a képek magukért beszélnek.

Kötés - horgolás mintákkal

Kötés - horgolás mintákkal

Kötés - horgolás modellek és elkészítési leírásuk. Találhatunk a leírások között női pulóvereket különböző mintákkal, mélyen kivágott ezüstszálas estélyi blúzt, kánikula blúz mintákat.. és ez csak pár az oldalon szereplő leírások közül...

Kreatív kézimunka

Kreatív kézimunka

Kreatív kezimunka - minden ami kreatív! Kreatív hobby ötletek, technikák bemutatása. Oldalamon számos olyan ötletet, cikket, leírást, technikát találsz, amivel pillanatok alatt gyönyörű ajándékokat készíthetsz, vagy feldobhatod mindennapi tárgyaidat.

Riseliő hímzés

Riseliő hímzés

Riseliő gépi hímzés a alapoktól kezdve. Az öltéstechnikák bemutatása, minták leírása és minták. Hímzés, kézimunka, keresztszemes hímzés! Minták, terítők, varrás. Hagyományőrző hímzések! Magyarországi tájjelegű kézimunkák, hímzések. A kalocsai,- buzsáki hímzéstől a keresztszemes varrásig. A magyarországi népi hímzések között talán legkedveltebb a kalocsai hímzés és riseilő varrás. Virágmintáinak változatos, tarka színezése külön örömmé teszi a kézimunkázók munkáját.

Tuti menü