Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Keresztszemes kreatív hobbi képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Keresztszemes kreatív hobbi - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Keresztszemes kreatív hobbi
Keresés
Találatok száma - 18 db
3D keresztszemes

3D keresztszemes

A 3D keresztszemesek új dimenziót nyitnak azoknak a kézimunkázóknak, akik újdonságra vágynak, és akik a hagyományos technikával valami teljesen mást szeretnének alkotni. Hagyományos textilre hímezve, hagyományos alapanyagokkal és keresztszemes mintaleírásokkal is készíthetsz látványos dolgokat.

Beregi keresztszemes

Beregi keresztszemes

A Beregi keresztszemes technikát először a menyasszony hozományának díszítésére használták. Manapság főleg zsebkendőkön, szalvétákon, törölközőkön és alátéteken, szalvétákon jelennek meg ezek a gyönyörű minták.

Beregi keresztszemes kézimunkák

Beregi keresztszemes kézimunkák

Beregi keresztszemes kézimunkák hímzése, ajándék és használati tárgyak modern és hagyományos stílusban. Mindent kézzel készítek előrajzolás nélkül. Kérésre egyedi dolgokat is csinálok pl: Násznagykendőt az ifjú pár nevével és az esküvő idejével, Céglogós tárgyakat pl: üvegborító, könyvborító, könyvjelző, étlapok, stb.

Ingyen x' szemes minták

Ingyen x' szemes minták

Ha szeretsz keresztszemest bökögetni, vagy éppen gobelinezni,akkor jó helyen jársz, mert sok-sok ingyen mintát találhatsz az oldalon ha kezdő vagy akkor is, ha haladó, úgyszintén! Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert szerintem az országban sokan vannak az én példámon minimálbéresek és nem tudnak tizenezrekért mintákat vásárolni.

Keresztöltés egyszerűen

Keresztöltés egyszerűen

Ez az oldal a keresztöltés világába vezet be minden "ráérő" kismamát. Az alapoktól az ötletekig mindent megpróbáltam összeszedni, valamint egy kisebb képtárat állítottam össze, hogy minden együtt legyen a kezdéshez. Egy kis kép kedves ajándék lehet, vagy díszíthetjük egyedi mintákkal kisbabánk, gyeremekeink holmijait.

Keresztszemes Bolt

Keresztszemes Bolt

Kedves Látogatónk, hímzőtársunk! Köszöntjük megújult webáruházunkban. Honlapunkon továbbra is elsősorban a keresztszemes hímzés szerelmesei találhatnak maguknak alapanyagokat, hímzési kellékeket, de gobelinezőket, s más hímzések kedvelőit is szeretettel látjuk virtuális áruházunk polcai között.

Keresztszemes hímzés

Keresztszemes hímzés

Kézimunka sorozatunkban, mellyel eddig nemigen találkozhattál, most a keresztszemes hímzéssel fogunk foglalkozni. Nemcsak azért, mert az egyik leggazdagabb hímzésfajta színeit tekintve, de azért is, mert olyan hihetetlenül nagy a képanyag, amit ilyen módon elkészíthetünk, hogy nem is gondolnánk. Lássuk elsőként az alapokat!

Keresztszemes hímzés - Wikipédia

Keresztszemes hímzés - Wikipédia

A keresztszemes hímzés a szálszámolásos apró laposöltések továbbfejlesztéséből született. A szem elnevezés két vagy több egymást keresztező laposöltést jelent. Normál szövésű vászon v. pamut alapanyagon a keresztszemes hímzést szálszámolással kell előkészíteni. Alapvető követelmény, hogy a vízszintes és függőleges irányban elhatárolt négyzetek egyenlőek legyenek. Vastagabb vetülékfonal esetén a láncfonalból kevesebb számút kell a négyzetbe venni, és így a minta nem fog eltorzulni.

Keresztszemes iskola

Keresztszemes iskola

Színt, anyagfajtát is kell választanod, ha új anyagot veszel. A mintaleírások megadják általában, hogy mekkora lesz a minta, ha meghatározott anyagot veszel. Az anyagméretet a 1/5/10 cm-re eső kockák számából határozzák meg. Hímzővászonnál is hasonló, csak nem kockák szerint.

Hirdetés
Keresztszemes kézimunkák minden mennyiségben

Keresztszemes kézimunkák minden mennyiségben

Webáruházunkban mindent megtalál, ami a keresztszemes kézimunkához szükséges. Hihetetlen választékkal várjuk, a legismertebb gyártók termékeivel. Olyan különlegességeket is találhat, mint az illatos fonál, hímezhető szalvéta. Miközben válogat, érdekes cikkeket is olvashat a keresztszemes hímzés kialakulásáról, a gobelin történetéről vagy a színek hatásáról. Látogasson el hozzánk és élvezze hobbiját.

Keresztszemes klub

Keresztszemes klub

Szabad időben, ha rossz idő van odakint, bent a melegben jó elhímezgetni, egy kis zene mellett. Az elkészült hímzéseket jó nézegetni, sok mindenre használhatóak. Lépj be a Keresztszemes klubba!

Keresztszemes webshop

Keresztszemes webshop

Keresztszemes hímzőkészletek, kreatív hobbikészletek, hímzőfonalak. A gyermekek által is könnyen elkészíthető mintáktól a legkomolyabb dizájnokig válogathat termékeink színes kínálatából. Webshopunk csomagküldő szolgálatkként működik.

Kézimunka Ház

Kézimunka Ház

Kézimunka Ház - Keresztszemes készletek és 3 dimenziós keresztszemes készletek. Első készletek: egyszerű, könnyen elkészíthető készlet, első készletnek, a keresztszemes hímzéssel ismerkedőknek és gyerekeknek ideális. Nézzen be hozzánk és válogasson kedvére!

Letölthető minták

Letölthető minták

A Coats Crafts Hungary erős márkái, disztribúciója, technikai szakértelme, valamint elkötelezett és képzett csapata révén úttörő szerepet képvisel a lakossági textil üzletágban. Büszkék vagyunk, hogy ezáltal magyar termékek - kiváló minőségű varrócérnák, hímzőfonalak, horgolócérnák, kötőfonalak - sokasága jut el Európa fogyasztóihoz!

Mintakészítő szoftver

Mintakészítő szoftver

Our Pattern Maker for cross-stitch software product is a design tool for creating counted cross-stitch patterns. This software is the tool of choice for many hobbyist and professional cross-stitch designers. It is compatible with Windows® Me/2000/ XP/Vista/7. Whether you are wanting to create a cross-stitch design from a photograph or create a design for publication, Pattern Maker provides the features you need.

Mola Gobelin Webshop

Mola Gobelin Webshop

Reméljük kimeríthetetlen kincsesbányával áll szemben az, aki szereti maga körül a szép kézimunkát, akár kötni, horgolni vagy hímezni támad kedve. Szeretnénk, ha mindenféle ehhez szükséges dolgot megtalálna nálunk!

Szabdon letölthető keresztszemes minták

Szabdon letölthető keresztszemes minták

Welcome to my cross stitch site. I have free cross stitch patterns of hummingbirds and other birds, as well as a bluebird alphabet, ladybug alphabet, butterfly patterns, and southwest designs. I hope you enjoy my patterns!

Tuti menü