Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kavicsfestés képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Kavicsfestés - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Kavicsfestés
Keresés
Találatok száma - 6 db
Halastó

Halastó

Keresve sem találunk olcsóbb barkács-alapanyagot a földön, folyó-, vagy tengerparton, a sóderben vagy az utcán heverő köveknél. Némelyikük önmagában is remekmű: szép a formája, kellemes a tapintása, egyedülálló a rajzolata. Ha viszont valaki bizonyos alakzatokat, pl. állatformákat vél felfedezni bennük (hal, süni, katicabogár), nyomatékot adhat elképzeléseinek egy kis festékkel.

Hogyan fessünk katicát és méhecskét?

Hogyan fessünk katicát és méhecskét?

Marcsi oldalán található linkek angol oldalakra kalauzolnak, ahol a kavicsfestés különböző technikáit ismerhetjük meg: Hogyan fessünk méhecskét? Hogyan fessünk katicát? Készítsünk halastavat békákkal!

Kavics szobrok mesés világa

Kavics szobrok mesés világa

Linn Tamás vagyok, aki megalkotta saját kis mesés világát. Ebben a világban megtalálhatóak azok az alkotások, melyeket köszönhetek a természet, a Duna medre által élethűre formázott kavicsoknak. S én bele látok a formájuk világába és életre keltem azokat.

Kavicsfestés

Kavicsfestés

Az oldalon Lin Wellford könyvéből kaphatunk ízelítőt, ötleteket a kavicsfestéshez. Leírásokkal, tippekkel képekkel segíti a látogatót a technika elsajátításában. Halak, autók, gyíkok, virágok és még sok-sok ötlet...

Kavicsfestés felsőfokon!

Kavicsfestés felsőfokon!

Kata's Site oldalán gyönyörű, finom részletességgel kidolgozott művészien festett kavicscsodákat láthatunk. Ez tényleg kavicsfestés felsőfokon rengeteg fantáziával fűszerezve. Tornacipő, hajó, halálfej, versenyautó... de ezt inkább meg kell nézni!

Kavicsgyűjtés, kavicsfestés

Kavicsgyűjtés, kavicsfestés

Bárki, aki már járt kavicsos tengerparton vagy sétált hegyi patak medrében, tudja, milyen nehéz megállni, hogy az ember le ne hajoljon egy-egy szép formájú, simára gömbölyített kavicsért. Otthon aztán egy esős hétvégén - vagy éppenséggel napsütésben a teraszon vagy a kertben - kezdődhet a fantázia szárnyalása.

Tuti menü