Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyöngyfűzés kreatív hobbi képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Gyöngyfűzés kreatív hobbi - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Gyöngyfűzés kreatív hobbi
Keresés
Találatok száma - 11 db
A világ legjobb gyöngyfűző oldala

A világ legjobb gyöngyfűző oldala

A Gyöngycsodák honlapot a testvérem készítette nekem. :) Itt láthatók a képeim és gyöngyfűzéseim. (A festmények eladók. Méretük általában 30 és 40 cm ill. 50 és 60 cm körüli.) Az üldögélő gyöngyállatkák a saját találmányaim technikájukkal, a négyfeléfűzéssel együtt. Mai napig is hálás vagyok érte, hogy a Cser Kiadó gondozásában megjelenhettek füzet alakban is. A búzakoszorú készítése adta az ötletet, hogy hoppá, hát ilyet gyöngyből is lehet! S megszülettek ezek a kedves állatkák, akikkel bábozni is lehet. Először Orrinca, aztán Morzsa, A két bors ökröcske, Aranyszőrű bárány, Békakirály, Róka koma és farkas koma, aztán a Kék madár, Tűzmadár, Kacor király, Misi mókus, Kutya úr és a többiek. Most meselényeken töröm a fejemet.

Ande Gyöngy

Ande Gyöngy

Szabadúszó tervezőgrafikus vagyok, emellett a Stílusház Stúdióban oktatok színtant, grafikát. Hobbim már több mint egy éve a gyöngyfűzés. Számomra ez a kikapcsolódás már-már szenvedéllyé vált. Köszönöm, hogy megnézed műveimet!

Arduinna Gyöngyei

Arduinna Gyöngyei

Gyűjts erőt, dolgozd fel a múltad emlékeit, és jól figyelj, mert ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen. Az Igaz Ember nem menekül a múltjától, bármilyen sötét volt is, mert kudarcaiból lesz hatóanyag, vereségeiből diadal - tragédiái érlelik naggyá. (Müller Péter)

Bigyibogyó - gyöngyminta oldal

Bigyibogyó - gyöngyminta oldal

Főként ékszerkészítéshez alkalmas gyöngyfűzés minták gyakran frissülő gyűjteményét találod az oldalon. Az alkalmazott technikák a gyöngyszövés, peyote technika, némi raw technika és gyöngyhorgolás. Mindezt részletes, fényképekkel tarkított technikai útmutatók és szórakoztató blog társaságában sajátíthatod el. A gyöngyfűzés minták többsége ingyenes. A tematikus minták között akad szezonális, ünnepekre alkalmas, népi jellegű vagy akár állatmintás is. Letölthető ajándék mintacsomag is jár az oldalra regisztrálóknak.

Brigitta gyöngyékszerei

Brigitta gyöngyékszerei

Ha tetszik Önnek bármelyik munkám, átalakítást szeretne, vagy egyszerűen csak kérdése, észrevétele van , kérem írja meg bátran! Ha pedig alapanyagot kell rendelni, természetesen a legrövidebb időn belül beszerzem és elkészítem az ékszert! Egyedi esküvői ékszereket talál, fejdíszeket, hajdíszeket, menyecskeruhához és koszorúslány ruhákhoz egyaránt.

Cérna, vagy damil?

Cérna, vagy damil?

Kezdő gyöngyfűzőkben (néha még haladókban is) gyakran felmerül a kérdés: cérnával fűzzön-e egy adott mintát vagy damillal? Mérlegelve a damil és a cérna használatának előnyeit illetve hátrányait, mindenki eldöntheti, melyikkel kényelmesebb neki a gyöngyfűzés, de a fentieket mindenképpen érdemes figyelembe venni.

Gyöngy fa készítése

Gyöngy fa készítése

Ha szereted a hobbitechnikákat, akkor ez az oldal neked szól. Sok érdekes és egyedi megoldás található a lapon. Gyöngyből egy gyöngy fa elkészítését követhetjük végig lépésről-lépésre képekkel illusztrálva.

Gyöngy-szoft Bt. webáruház

Gyöngy-szoft Bt. webáruház

A Gyöngy-Szoft Bt. 1997-től gyöngyök, és kiegészítő termékek széles választékával várja Önöket - viszonteladóink révén- szinte az egész országban. Az országban elsőként kezdtünk gyöngyös egységcsomagokat gyártani. Egységcsomagjaink egy részét könyvben is megjelentettük a Gyöngy-Világ sorozatban, melyből sok gyermek és felnőtt tanulta, és szerette meg a gyöngyfűzést

Gyöngyfűzés - tervező

Gyöngyfűzés - tervező

Tervezd meg a gyöngysorod, vagy válogass mások gyöngyfűzés mintái között. Ezzel a gyöngyfűzés minta tervező programmal egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük a megálmodott mintát. Nyomtatás után már kezdhetjük is a fűzést..

Hirdetés
Rayher kreatív hobbi ötletek

Rayher kreatív hobbi ötletek

Szereti a kreatív hobbi ötleteket? Akkor most ajánlunk önnek egy weboldalt, amin nagyon sok tanácsot talál. Látogasson el a Rayher weboldalára ahol további információkat talál a hobbi ötletekről. Talál náluk még üzlet listát is ahol megszerezheti az ötletek megvalósításához szükséges anyagokat. Foglalkoznak a gyöngyfűzésekkel is, ami egy nagyon jó hobbi ötlet. Mert fűzhet magának gyönyörű gyöngy karkötőt, nyakláncot. Folyamatosan bővítik a kreatív hobbi listáikat, amin mindig új és új ötleteket találhat.

Virágok

Virágok

Virágminták - virágok elkészítése képekkel illusztrálva. Ezen az oldalon egy rózsa elkészítését ismerhetjük meg lépésről-lépésre. Ezen kívül találhatunk még leírást más virágok elkészítéséről (jácint, nárcisz, orgona) is.

Tuti menü