Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyertyaöntés, Gyertyakészítés képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Gyertyaöntés, Gyertyakészítés - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Gyertyaöntés, Gyertyakészítés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Egyedi illatgyertya webáruház

Egyedi illatgyertya webáruház

A Sampler? típusú mintagyertya kiváló választás az új illatok megismeréséhez. A Yankee Candle? védjegye garantálja a hosszantartó és élethű illatokat, melyek diszkréten illatosítják lakása minden helyiségét. Yankee Candle termékek exkluzív, prémium minőséget garantálnak, melyek segítségével könnyedén otthonába varázsolhatja kedvenc illatait. Rendeljen webáruházunkból és fedezze fel a Yankee Candle illatgyertyák csodálatos világát. Relaxáljon kedvére és engedje, hogy az illatok átjárják lakása minden részét.

Gyertyakészítés

Gyertyakészítés

A gyertyakészítés legnagyobb öröme a kísérletezés, valamint természetesen az elkészült művek, melyekkel hangulatosabbá varázsolhatjuk környezetünket. Összetett leírás a gyertyaöntéshez használt alapanyagokról. Milyet, mikor és hogyan használjunk..

Gyertyaöntés cserépben

Gyertyaöntés cserépben

Ha szereted a hobbytechnikákat, akkor ez az oldal neked szól! Sok érdekes, egyedi megoldást gyűjtöttem össze. Üvegfestés, gyertyadekor, ékszerek, papirmasé, só-liszt kerámia, dekorgumi... Az oldalon található technikákból tanfolyamot is tartok igény és megbeszélés szerint.

Gyertyaöntés házilag

Gyertyaöntés házilag

Kreatív Karácsonyi ajándékötletek, dekorációk, receptek, tippek találhatóak a Kreatív Karácsony weboldalon minden mennyiségben. Nézzen körül és merítsen ötleteket a karácsonyi készülődéshez.

Gyertyaöntés ismertetése

Gyertyaöntés ismertetése

Szerintem nem túlzok, ha azt állítom, hogy mostanában a gyertyák aranykorukat élik. Gyertyákkal díszítjük a lakás különböző részeit, a kertet, a gyertyák jelen vannak életünk minden nagyobb eseményein, mint egy hangulatos vacsorán párunkkal, vagy akár az esküvőnkön, karácsonykor, húsvétkor is. A gyertyaláng olyan hangulatos idillt varázsol körénk, melyben mindenki belsőségesen, otthonosan érzi magát. Nem véletlen tehát, hogy a gyertyakultusz aranykorát éli akár üzletben vásárolt gyertyáról legyen szó, akár saját magunk által készítettről. A gyertyákkal a legkülönbözőbb kompozíciókat készíthetjük, bármilyen anyaggal díszíthetjük. Ebben a kis ötletbörzében megpróbálunk összegyűjteni néhány könnyen elkészíthető, nem túl időigényes kivitelezési formát, hogy mindenki hangulatos zugot varázsolhasson lakásából.

Gyertyaöntés otthon

Gyertyaöntés otthon

A Gyertyaöntés otthon weblap létrehozásával elsősorban az otthoni gyertyakészítőknek és csoportos gyermekfoglalkozást végzőknek kívánunk segítséget nyújtani. Elsősorban célunk kellékanyag nélküli kreatív foglalkozások támogatása ötletekkel. Terveink szerint, ahogy időnk engedi folyamatosan bővítjük a lap tartalmát.

Kreatív hobby ötletek - Gyertya készítés

Kreatív hobby ötletek - Gyertya készítés

Kreatív ötleteket keresel? Jó helyen jársz! A Kreatív Központban közel 1 000 ötlet közül válogathatsz. Olvasd cikkeinket, vagy böngészd a rengeteg ötletet, amiket olvasóink küldtek be. Egy alkalomra szeretnél készíteni valami szépet? Esetleg ki szeretnél próbálni egy új kreatív hobby technikát? Használd ötlet keresőnket!

Tuti menü