Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Arcfestés, Jelmezek képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Arcfestés, Jelmezek - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Arcfestés, Jelmezek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Arcfestés - Pillangó és tigris

Arcfestés - Pillangó és tigris

Az ARCfestés bemutatása, ismertetése ma már nem szükséges. Mindenki tudja, milyen öröm a gyerekeknek, ha végre belebújhatnak kedvencük bőrébe és így elevenedhet meg képzeletük. Végre igazi oroszlán, pókember, pillangó, vagy hercegnő lehet! Az oldalon a pillangó és a tigris készül el lépésről-lépésre bemutatva a technikát.

Arcfestés gyerekeknek

Arcfestés gyerekeknek

Szeretne gyermekének egy kiváló arcfestést? Mert szeretné, hogy gyermeke egy napra akár valamelyik mesehős bőrébe bújjon? Akkor mindenképpen keressen fel minket weboldalunkon, a további információkért. Weboldalunkon talál még különböző tartalmakat az arcfestésről, testfestésről. Kedvére böngésszen nálunk, és ha mindent megtudott, amit szeretett volna az arcfestésről, hogyan is zajlik, ez akkor keressen fel minket, és mi elkészítjük gyermekének a legjobb arcfestést. Arcfestést és testfestést oktatunk is.

Arcfestés gyerekeknek rendezvényeken

Arcfestés gyerekeknek rendezvényeken

Tudni szeretnéd, milyen rendezvényeken fordul meg egy arcfestő és okoz örömöt a gyerekeknek? A mai világban, már nagyon sok féle rendezvényen örömöt okozunk gyermekeknek. Szülinapi buliban, babazsúron, családi rendezvényen, óvodai nyílt napon, vagy óvodában megtartott szülinapi buliban. Kisiskolás gyermekekhez is hívnak arcfestőt. Céges rendezvényekre, ahol családi napot tartanak. Nagy boldogság a gyerekeknek az szülőknek szervezőnek egyaránt. A gyerek örül a kifestet arcocskának, a szülő boldog mert ragyog a gyereke arca a boldogságtól. A szervező is nagyon boldog, mert lefoglalta a gyerekeket így a felnőttek nyugodtan tudnak beszélgetni.

Arcfestés lépésről lépésre

Arcfestés lépésről lépésre

Az arcfestés jó móka és mindig feldobja a hangulatot legyen az bármilyen rendezvény az arcfestés mindig biztos siker Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az arcfestés egy olyan meglepetés a vendégek részére, amelynek a gyermekek és a szülők egyaránt örülnek. Amíg az arcfestés zajlik, addig a szülők kellemesen és nyugodtan tudnak szórakozni. Remek indítása egy bulinak vagy egy céges farsangi rendezvénynek, hiszen meggyorsítja a kezdeti feloldódást.

Bájos margaréta - farsangra

Bájos margaréta - farsangra

A tavaszt idézi a margaréta, amit egy szalmakalapból készítettünk. Öltözz be te is, hogy barátaidat elkápráztasd a tavasz ígéretével! További egyszerű jelmezötleteket a Praktika 2005 / februári számában találsz!

Farsangi arcfestés - olcsó trükkök profiktól

Farsangi arcfestés - olcsó trükkök profiktól

Azt szeretnéd, ha egészen olyan lenne a jelmezed? Ha tényleg annak akarsz látszani, mint aminek beöltöztél, akkor föltétlen álarcot, vagy arcfestéket kell használnod. Esetleg mindkettőt. A profi maszkmesterek persze nevetnek, amikor egy átlag kozmetikai táska tartalma kerül elő, pedig az ő régi trükkjeik is ilyenekkel indultak.

Farsangi jelmezek

Farsangi jelmezek

Itt a farsang, áll a bál farsangi jelmezek. Pillanatok alatt elkészülő farsangi jelmezek, ám annál nagyobb sikert garantálnak a Farsangi jelmez -bálon! Az oldalon az ötletes szőlő, a varázsló-tanonc Harry Potter nyomában, a teknős, a perecárus, a horgász, a súlyemelő és a gomba-jelmez készítését ismerhetjük meg.

Farsangolók kreatív oldala

Farsangolók kreatív oldala

Üdvözöllek a farsangolók kreatív oldalán! Nekem nagyon kedves ez az időszak. A meghitt karácsonyt követő szürke hidegben, pár hetünk van, hogy felkészüljünk a tél elűzésére, és mint a gyerekek, mi felnőttek is jelmezbe bújva, bolondozva, szórakozzunk egyet! Az oldalon minden olyan (saját készítésű) jelmezt megtaláltok, amit én készítettem a családom részére (farsangra vagy más beöltözős mulatságra) és olyanokat is, amelyeket a barátaim készítettek a saját családtagjaiknak. Van közöttük olyan, amit csak egy kis kreativitással kész darabokból állítottunk össze, és olyanok is amiket az alkalomra varrtunk. A Saját készítésű jelmezeink leírása cím alatt, megtaláljátok az összes általunk készített jelmez leírását, ha megtetszik valamelyik, lássatok neki Ti is!

Gyerekjelmezek farsangra

Gyerekjelmezek farsangra

Könnyen elkészülő, hagyományos és modern tippek szülőknek, nagyiknak, és pedagógusoknak a farsangi buli felejthetetlenné tételéhez! Cica, malacka, bohóc, tündérke, tehát amihez minden megvan odahaza!

Hirdetés
Hogyan fessem?

Hogyan fessem?

A gyermekarc-festéshez három fontos kellékre lesz szükség: vízzel oldódó arcfestékre, szivacsra az alapozáshoz, és ecsetekre. Használjunk magas pigmenttartalmú festéket, így az elkészült minta száradás után is élénk színű és tartós marad. Az alkalmazott színeket mindig tudatosan válogassuk össze úgy, hogy egymással harmonizáljanak. Egy színhez feketét hozzáadva sötétíthetjük, fehéret hozzáadva pedig világosíthatjuk az eredeti festékszínt. Két minta elészítése lépésről lépésre.

Pankusz kreatív ötletei, testfestései

Pankusz kreatív ötletei, testfestései

Az arcfestékek, amelyekkel a gyerekek arcát festem, színvonalas, jó minőségi Kyrolan márkájú, bőrbarát anyagok, melyek vízzel lemoshatóak, allergiát nem okoznak. A hagyományos gyermek arcfestésen kívül arcfestékkel készíthető nonfiguratív vagy indás minta is felnőttek részére rendezvényekre, bálokra. A minták strasszokkal, csillámokkal díszíthetőek, valamint fixálóval vízállóvá tehetőek.

Tuti menü