Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
A decoupage technika ismertetése

A decoupage technika ismertetése

A decoupage francia eredetű szó, kivágást jelent, minden olyan eljárást értünk alatta, ahol egy papír, illetve szalvéta mintáját kivágjuk és díszítésként felhasználjuk. Rendkívül változatosan és ötletesen használható technika. Itt az oldalon minden ehhez a témához kapcsolódó tartalmat megtalálhatsz, megismerhetsz. Dekupázs fára, dekupázs üvegre, porcelánra, cserépre, dekupázs textilre, kreatív blogok, húsvéti ötletek, tippek, dekupázsolt dísztárgyak-vásárlása, webáruházak, könyvek a témában azaz, itt mindent megtalálsz ebben a kreatív világban

Barkácsolás

Barkácsolás

A barkacs.tlap.hu oldalon össze van gyűjtve minden olyan link amely az otthon, kert körül végzett szabadidős alkotó, kétkezi, művészi tevékenységgel kapcsolatos témákban meglelhető. A barkácsolással kapcsolatos alapanyagok, szerszámok, eszközök, ötletek, és beszerzési források linkjeinek tárhelye.

Fémdetektor, fémkereső

Fémdetektor, fémkereső

Az utóbbi időben egyre többet hallunk a fémdetektorozásról és a fémkeresőzésről. Elég nehéz találni megfelelő típusú és árú fémdetektort. Oldalunk ebben próbál segíteni, összegyűjtöttük szinte az összes fémdetektor forgalmazót és gyártót, hogy minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen mindenkinek a vásárlás Fémdetektorral kapcsolatos számos fórumot és cikket is összegyűjtöttünk, itt a leggyakrabban előforduló kérdésekre, problémákra találhatják meg a látogatók a választ. Minden fémkereső kezdőlapja!

Fotózás - fotó

Fotózás - fotó

Analóg és digitális fotózás, amatőr és profi technikák bemutatása, trükkök, témák leírása, fórumok, eszközök egyetlen igényes linkgyűjteményben összefoglalva. Ha Önt a fotózás bármilyen témája érdekli, használja a keresőt s megtalálja a megoldást a kérdésére.

Gyöngy

Gyöngy

Fontos információk a gyöngyfűzéssel és a gyöngyökkel kapcsolatban. Érdekességek a különböző kultúrkörökből a drága, ékszernek és szent tárgynak is használt gyöngyökről és híres gyöngysorokról. Igazgyöngyök és tenyésztett gyöngyök. Gyöngy díszítések és ékszerek. Fűzés, szövés, hímzés, horgolás, technikák gyűjtőhelye. Az alkotáshoz használhatjuk a fantáziánkat. A gyöngy a nyolc kincs egyike, a tisztaság és az értékesség jelképe. A gyöngy emellett a misztikában jártasság és a női szépség és szűziesség jelképeként is ismert.

Hímzés kezdőknek és haladóknak

Hímzés kezdőknek és haladóknak

A himzes.tlap oldal a hobbiból érdeklődők és a vállalkozók részére egyaránt nyújt hasznos linkeket. A hímzés oldalon megtalálható a hímzés története, a hozzá kapcsolódó hagyományok, magyarországi vonatkozások, az alapöltések, a kézzel hímzők és alkotásaik, a gépi és kézi hímzők adatai, hímzésminták, hímzésprogramok, hímzőgépek és hímzéskellék gyártók, forgalmazók.

Hobbi

Hobbi

Hobbija az embernek érdeklődés és örömszerzés miatt van, nem anyagi eredményekért. Hobbi például különböző tárgyak gyűjtése, a barkácsolás, a sport és a művelődés is. Az elmélyülten végzett hobbitevékenységnek következménye lehet, hogy valaki alapos ismeretekre, jártasságra és készségre, tudásra és tapasztalatra tesz szert egy vagy több területen. A cél mégsem az előbbi, hanem az önmegvalósítás, vágyak kiélése, a személyes célok megvalósítása. Ez az oldal megpróbálja összegyűjteni a népszerű hobbikat.

Kézműves - Népi mesterek

Kézműves - Népi mesterek

Népi mesterek, kézműves mesterek, akik természetes anyagokból saját kézzel valósítják meg termékeiket. Az oldal hagyományos szakmákat gyakorló és természetes anyagokat használó kézműveseket gyűjt egy helyre.

Makramé - Csomózás

Makramé - Csomózás

A makrame.tlap olyan oldalakat gyűjtött össze, ahol a csomók, fonatok elkészítésével, alkotókkal és alkotásokkal ismerkedhetsz meg. Az indiáncsomózás, a scoubidou, a kumihimo "fogásai" a régi csomózós könyvekben egy helyen megtalálhatók, hiszen sok mozdulat hasonlít, vagy megegyezik. Így itt nálunk is jól megférnek együtt. De ötleteket adunk arra is, hol keresd a hozzávaló kellékeket, alapanyagokat...

Hirdetés
Szabás, varrás

Szabás, varrás

Szabás-varrás oldalunkon szeretnénk mindenkinek segítséget nyújtani attól függetlenül, hogy kezdő háziasszonyként érdeklődik a szabás-varrás után, vagy esetleg vállalkozóként, cégtulajdonosként. A ma oly divatos foltvarrás is természetesen szerepel a dobozok között. Különlegességek is találhatók az oldalon, mint például ügyvédi talár varrása, vagy papi miseruha. De a hagyományos magyar viselet is helyet kapott.

Természetfotó, természetfotózás

Természetfotó, természetfotózás

Az oldal a természetfotózást szeretné bemutatni minden lehetséges oldaláról. Állatok, élőlények, madarak fotózása, növények fényképezése, panorámaképek, tájfotók, természetfotós túrák, tanfolyamok egy igényes linkgyűjteményben összefoglalva. Ha Önt a természetfotózás bármilyen témája érdekli, nézzen körül ezen az igényes oldalon! Kellemes böngészést kíván a szerkesztő!

Üvegfestés

Üvegfestés

Üvegfestéssel, dekorációval, ajándék-készítésével és egyéb üvegtechnikával kapcsolatos oldalak gyűjteménye. Hasznos ötletek, tippek, minták, sablonok, fórum és beszerzési források is megtalálhatóak az oldalon.

Üvegmatrica-kifestő

Üvegmatrica-kifestő

Elsősorban gyermekek és szorgos kezű felnőttek, óvó nénik, tanító néniknek készült oldal, mely sorra felvonultatja az interneten fellelhető magyar és külföldi üvegmatricafestő oldalakat. Sok-sok kinyomtatható windowcolor minta található kategóriákba sorolva: karácsonyi-téli minták, tavaszi, húsvéti minták, nyári minták, őszi minták, mesehősök, mandala minták, járművek, növények, virágok. Szeretettel várlak. Kellemes alkotást kívánok!

Tuti menü