Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fonalgrafika képes leírás - Kreatív hobbi.tlap.hu
részletek »

Fonalgrafika - Kreatív hobbi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativhobbi.tlap.hu » Fonalgrafika
Keresés
Találatok száma - 6 db
Betti fonalgrafikás oldala

Betti fonalgrafikás oldala

Jó lenne már mélyebben beleásni magam, úgy tetszenek, de mindig elveszítem a "fonalat"... A fonalgrafika lényege, hogy kijelölünk egy pontot ami állandó és ehhez a ponthoz visszaöltve szépen sorban haladunk körben a minta vonalán.

Fonalgrafika hajók, sablonnal

Fonalgrafika hajók, sablonnal

Első lépésként töltsd le és nyomtasd ki a sablonunkat! Tedd a sablont egy vastagabb kartonra és hungarocell alátéten a pontok mentén szúrkáld ki. Az ábrának megfelelően varrd ki a vitorlákat. Minden vitorlát más színnel és más formában is varrhatod...

Húsvéti képeslap fonalgrafikával

Húsvéti képeslap fonalgrafikával

Aranyos kis húsvéti képeslapot készíthetünk, akár gyermekeink segítségével. A minta, az anyaglista és az elkészítési leírás az oldalon megtalálható, amelyek alapján könnyen el tudjuk készíteni a képeslapot.

Karácsonyi képeslapok többféle technika ötvözésével

Karácsonyi képeslapok többféle technika ötvözésével

Karácsonyi képeslapok többféle technika ötvözésével. Fonalgrafika, papírdomborítás, gyöngy varrás, saroklyukasztás és 3D-s képek is megtalálhatóak a karácsonyi képeken. Részletes elkészítési leírás és anyaglista is szerepel az oldalon.

Képeslap fonalgrafikával

Képeslap fonalgrafikával

Ez az első olyan kreatív technikákkal foglalkozó portál, ahol minden menüpontban az adott technika megszállott művelője mutatja be, hogyan készíthetsz el egy-egy különleges tárgyat. Minden tárgyhoz részletes, rengeteg fotóval ellátott leírás tartozik. Amikor még csak ismerkedsz egy-egy technikával, mint a garvírozás, vagy a mozaik, stb, akkor érdemes tökéletesen lemásolni egy-egy leírást, de célunk alapvetően nem az, hogy másolatot tudj készíteni, hanem hogy a technika apró fogásainak elsajátítása segítségével ihletet és ötletet meríts, és elkészítsd saját alkotásaidat.

String art patterns (angol)

String art patterns (angol)

Use a ruler or any straight edge and colored pencils or markers to connect the dots. (You can even transfer the patterns to wood, hammer nails into the dots, and wrap string or thread from nail to nail to make your designs.)

Tuti menü